ΣΥΝΘΕΤΙΚΟΙ ΝΕΡΟΧΥΤΕΣ ΚΟΥΖΙΝΑΣ

ΣΥΝΘΕΤΙΚΟΙ ΝΕΡΟΧΥΤΕΣ SANITEC

Μετά από έρευνα ετών και σημαντικές επενδύσεις σε τεχνολογία, νέο μηχανολογικό εξοπλισμό και τεχνογνωσία, η εταιρία παρουσιάζει το 2014 την νέα σειρά γρανιτένιων νεροχυτών κουζίνας “ULTRA GRANITE”, σε 12 μοντέλα με αισθητική υπεροχή και 4 σύγχρονες αποχρώσεις.

Οι πρώτης τάξεως α’ ύλες περιέχουν κατά σχεδόν 80% ορυκτό χαλαζία, το σκληρότερο συστατικό των γρανιτικών πετρωμάτων. Η σύνθεση της φόρμουλας μαζί με το αυτοματοποιημένο περιβάλλον παραγωγής, εγγυώνται την υψηλή ποιότητα των νεροχυτών, το αναλλοίωτο χρώμα τους επί πολλά έτη και την εξαιρετική αντοχή τους σε μηχανικές καταπονήσεις.

Οι συνθετικοί νεροχύτες της σειράς “CLASSIC”, παράγονται από την SANITEC εδώ και πολλά έτη, σε διάφορους εργονομικούς σχεδιασμούς, λειτουργικές φόρμες και σε μεγάλη ποικιλία χρωμάτων (με εμφάνιση «γρανίτη» & «μεταλλιζέ»).

Η καλή τους ποιότητα και οι λογικές τιμές έχουν καθιερώσει τους νεροχύτες της σειράς “CLASSIC” ανάμεσα στους πιο δημοφιλείς στην Ελλάδα, αλλά και σε διάφορες ξένες αγορές.

Όλοι οι νεροχύτες της “SANITEC” παράγονται στην Ελλάδα, φέρουν πάντα τα ειδικά αυτοκόλλητα αυθεντικότητας, εξοπλίζονται με τα κατάλληλα σιφόν και ανοξείδωτες βαλβίδες αποχέτευσης, πατρόν κοπής και όλα τα απαραίτητα εξαρτήματα για την εγκατάστασή τους.

ΑΚΡΥΛΙΚΕΣ ΜΠΑΝΙΕΡΕΣ & ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΥΔΡΟΜΑΣΑΖ

ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΥΔΡΟΜΑΣΑΖ SANITECΣτον τομέα του μπάνιου, η SANITEC Α.Β.Ε.Ε. παρουσιάζει διάφορες σειρές μοντέρνων προϊόντων, όπως ακρυλικές μπανιέρες σε μεγάλη ποικιλία μοντέλων και διαστάσεων.

Το σώμα των μπανιερών παράγεται από το μοναδικό 100% χυτό ακρυλικό φύλλο LUCITE SW – Cast Acrylic Sheet (poly-methyl-methacrylate), το οποίο είναι χημικά αδρανές και το μόνο με αντιβακτηριδιακές ιδιότητες πιστοποιημένες με το διεθνές σήμα της MICROBAN.

Το εργοστάσιο διαθέτει μεγάλη σειρά υδρομασάζ & συστημάτων υδροθεραπείας (παραδοσιακά υδρομασάζ, παλμικά, χαλαρωτικά, τονωτικά, αερομασάζ, αρωματοθεραπεία, χρωμοθεραπεία κλπ), με τα οποία εξοπλίζει τις ακρυλικές μπανιέρες σύμφωνα με τις ζητήσεις των πελατών.

Όλες οι γραμμές παραγωγής έχουν οργανωθεί σύμφωνα με τις καλύτερες μεθόδους και τις πλέον εξειδικευμένες τεχνικές. Η ποιότητα του κάθε προϊόντος διασφαλίζεται από τον συνεχή έλεγχο σε κάθε φάση της παραγωγής του, καθώς και από την τελική επιθεώρησή τους πριν την συσκευασία.